Företag

Hej Företagare.
Bra och professionella bilder kan stärka ert företags varumärke. Det kan handla om att ha tilltalande bilder på hemsidan, att presentera personal/ produkter eller att skapa minnen från viktiga tillfällen. Med min portabla studioutrustning kan jag hjälpa er att presentera ert företag efter givna kriterier. Tillsammans går vi igenom vad bilderna skall användas till, olika format och vad ni bör tänka på för att fåen professionell framtoning. En gruppfotografering kan också vara en rolig aktivitet på en kick offeller en konferens.  Idag fotograferar jag på mer på hobbybasis.

Jag fotograferar era företagsporträtt.
För fler bilder kicka här !

© Copyright Mattz Birath

En företags bild är inte bara en bra bild utan den skall också förmedla något , man sa alltid ”en bild säger mer en tusen ord” och det stämmer
alltid vill man ha snygga och bra bilder på sitt företag där man ser vem som är VD och vilka som inte är det , detta gör vi upp innan
fotograferingen börjar och jag kommer se till att ni är nöjda med bilderna.

 
 

Jag fotograferar era företagsevent & fester.

Företagsevent

Jag har dokumenterar företags event i nu 11 års tid och har fått äran att fotografera över 150st nu allt
från stora event på från 1200personer på morra latin till små event att få bra bilder får att minnas kan även ta små film snuttar.

 

 

MINA UPPDRAG I DAG.
Idag fotograferar jag 70% bröllop och 30% porträtt för företag och privatpersoner. Exempel: Familjebilder, barn, graviditet, studentporträtt, parbilder och husdjur.  Jag har stor vana som mingelfotograf på fester för företag och privat sällskap. Under de senaste åren har jag också fotograferat för SVT med Världens barn och Victoriadagen. För andra uppdragsgivare har jag fotograferat Melodifestivalen 2013, 2014, 2015 & nu 2017, IDOL och Talang. Jag har täta samarbeten med Bokningsbolaget, Börjessons event, Partygruppen, Friends arena, Poplight och olika tidningar. Jag har fotograferat över 100 fester och event och över 300 bröllop. Samt en hel del porträtt. Idag fotograferar jag på mer på hobbybasis.

Det Bästa med att använda mig som fotograf är att man får använda bilderna hur mycket man vill, hur länge man vill !!!

 

 BOKA MIG REDAN IDAG !

GODKÄND FÖR F-SKATT & MOMS.
VÄLKOMMEN TILL MIN VÄRLD AV BILDER! 
 
 
Jag innehär både yrkesbevis och Presslägg . och är medlem i SFF
    
 
Det Bästa med att använda mig som fotograf är att man får använda bilderna hur mycket man vill, hur länge man vill !!!
GODKÄND FÖR F-SKATT & MOMS.
 
 
Följ min på Instagram och på Facebook 
facebook_logo          Instagram