Om Mattz Birath

VEM ÄR DÅ MATTZ BIRATH?

 
mattz-111
 

Namn: Mattz Birath
Född: i Kalmar 1971
Uppvuxen: Löttorp (Norra Öland)
Började fotografera: 1985
Startade eget: Fotograf 2005   &   Hyr en timme 2015
Specialité: Bröllop, Porträtt , familjebilder &  barn.
Fotar även: företag,  fest och event.
Favoritdryck: Cola Zero
Familj: Fru och två barn

 
 
 
 
 

 

Min historia
Jag började fotografera på skoj 1985 då jag fick överta min pappas systemkamera och några olika objektiv. Under 1990-talet dök jag rätt mycket och passade på att undervattenfotografera. När min son föddes år 2000 blev det givetvis många bilder. År 2003 gifte jag mig med min fru och vi bokade den lokala fotografen i Nacka. När vi fick bilderna insåg jag att jag kunde göra det mycket bättre själv. Bilderna var fina men vi såg stela och tråkiga ut. Jag gick några kurser inom porträttfoto, ljussättning, postering och blixtljus. Jag går på bröllopsworkshops. I september 2005 fick jag mitt moms- & f-skattebevis. Jag fotograferar på frilans/hobbybasis parallellt vid sidan av mitt yrke som elelektriker och i dag är jag driver jag som egen företagare som elektriker som jag jobbar med på heltid. Och har haft många välkända uppdragsgivare. och jag fotograferar utomhus och på ert kontor.

BILDSTIL.
Min bildstil är det rätt enkla, lite rakt upp och ner. Jag fångar ögonblicket du vill minnas. Jag levererar ljusa, snygga och skarpa bilder.

MINA UPPDRAG I DAG.
Då jag har sedan augusti 2015 ett el-företag så har detta företag blivit mer som en hobby under 2018 tog jag en paus från detta och satsat på hyr en timme mina kokade uppdrag under 2019 kommer vara porträtt och bröllopsfotografering och fest och event , då jag inte har kvar press och yrkesbevisen längre så blir det inget mer tv prudiktioner mm

MINA UPPDRAG UNDER ÅREN HAR VARIT.
Jag har legat på ca 70% bröllop och 30% porträtt för företag och privatpersoner. Exempel: Familjebilder, barn, graviditet, studentporträtt, parbilder och husdjur. Jag har stor vana som mingelfotograf på fester för företag och privat sällskap. Under de senaste åren har jag också fotograferat för SVT med Världens barn och Victoriadagen. För andra uppdragsgivare har jag fotograferat Melodifestivalen 2013, 2014 och 2015 & 2017, IDOL och Talang. Jag har täta samarbeten med Bokningsbolaget, Börjessons event,Partygruppen, Friends arena, Aller Media och andra tidningar.
Jag har fotograferat över 100 fester och event och snart 350 bröllop. Samt en hel del porträtt.

VÄLKOMMEN TILL MIN VÄRLD AV BILDER!

  
Det Bästa med att använda mig som fotograf är att man får använda bilderna hur mycket man vill, hur länge man vill !!!
Till ett förmånligt pris så klart 
GODKÄND FÖR F-SKATT & MOMS.
 
 
 

 

VÄLKOMMEN TILL HYR EN TIMME !
Som är min huvudsysla,

 

Hyr en timme är ett litet personligt & prisbelönat el-företag i Nacka.

Så är ni en privatperson som bor i eller runt Nacka, Värmdö & Tyresö så kan jag hjälpa er.

Jag utför bara små enklare service likande el jobb på timme, allt från att byta EN brytare/dimmer/uttag, montering av armaturer & inkoppling av Spis/häll/tvätt & torkmaskiner.

Under fliken TJÄNSTER så hittar ni de el-jobb jag utför.

Jag startade hyr en timme under sommaren 2015 efter min utmattning från 2012 och jobbar i dag en 20h/v pga av min utmattning och gör en 70-80jobb i månaden, såklart är jag ett auktoriserad elinstallatörsföretag hos elsäkerhetsverket.

Se vad mina kunder skriver om mig OMDÖMEN. <

 

Hantverkargalan är branschens mest prestigefyllda pris.

Hantverkargalan är branschens mest prestigefyllda pris.
Jag blev årets elföretag 2018 & 2019. samt finalist för 2020/2021
För mer info om galan, WWW.ARETSHANTVERKARE.SE

 

REFERNSER &  OMDÖMEN över 540st på eniro, Goggle & facebook 

På Facebook har jag i dag över 278st
På Eniro har jag i dag över 163st
Google 89st

Hyr en timme är ett litet el-företag i Nacka som bara utför mindre elinstalltioner mot privatpersoner
jag startade detta företag under sommaren 2015 efter min utmattning sedan maj 2012, pga, av min utmattningsyndrom så erbjuder jag bara mindre elinstallationer på 60min för att kunna få in pauser mellan jobben för jag skall orka med detta

Jag som driver detta heter Mattz Birath jag är en ölänning på 50år, jag bor i Nacka med min fru och våra barn sedan 1998, jag har jobbat med elinstallationer sedan 1988. Under åren har jag jobbat med allt från ledande elmontör , arbetsledare samt projektledare med medarbetare upp till 35 montörer .

VARFÖR HYR EN TIMME ?
Efter min utmattning i maj 2012 och div försök att få en anställning som skall passa mina behov, blev det det denna lösning med ett eget företag att driva företag är inget 7-16 jobb, och allt tar energi som jag har svårt att lagra vilket har gjort under åren att jag bara idag gör 60min jobb för sedan kunna vila mellan mina inbokade jobb jag inbokade för att kunna återhämta mig, jag gör en 5-6st 60min jobb 4dagar i veckan, varje jobb ligger i dag på från 1300kr i detta pris ingår allt ( restid, km, parkering, trängselskatt, bilkostnader och all administration för fakturering, inbokning av jobb och 2års garanti på allt jag gör.)

Jag jobbar i och runt Nacka  ( Värmdö, Tyresö, Sjöstan, Södermalm, Hammarby-Enskede-Tallkrogen & Haninge )

Kolla in mina omdömen KOLLA SIDAN

Jag erbjuder bara små och mindre elinstallationer kolla under tjänster för mer info.