referenser

Här kan ni läsa omdömen om mig på Eniro.
Just nu har jag 33st och ni får mer en gärna skriva ett om ni vill .. 
 
På min Facebook sida har jag just nu 22 recensioner

 

De jag har fått skickat till mig via mail 12st.

 

En av de skickligaste och mest ödmjuka människorna jag har träffat!
Sodas Iskander”
 
 
Tack, Mattz, för de fina foton Du tog när vi gifte oss!
Du är så trevlig som person, en oerhört skicklig fotograf och Du lyckades verkligen fånga vår glädje den dagen – dessutom med en fantastisk färg i bilderna!
Maria och Lars Dannerhäll
 
 
Jag och min man hittade Mattz Birath av en ren tillfällighet när vi var och provade kläder i en butik för herrkläder. Jag ringde honom och vi pratade en del. Innan vi bestämde oss så gick vi in på hemsidan för att se alla bilder. Efter det bestämde vi oss, så många fina bilder. Mattz gjorde vårt bröllop oförglömligt genom alla bilder han tog. Så mycket beröm vi (han) har fått på bilderna av alla våra bekanta kan vi bara rekommendera Mattz till alla som vill ha en bra fotograf. 
Vänligen / Kajsa och Johan Svärd Bogstsedt
 
 
Vi är så nöjda med våra bröllopsbilder! Verkligen kul att man fick samtliga bilder som togs. Prisvärt är bara förnamnet! Mattz hade gott om egna idéer och lyssnade gärna på våra. Han är engagerad vad gäller fotograferandet och är flexibel, avslappnad och trevlig. Vi rekommenderar Mattz till den som vill ha ett stort urval av proffsigt tagna bilder. Tack så mycket Mattz,
Hälsningar Angela & Martin.
 
 
Tack Mattz för ett jättebra bemötande och bra uppvärmning inför vigseln, vi hade superroligt under fotograferingen. Vi är så nöjda och fick massor av fina bilder, snabb leverans var det också och ett suveränt pris. Vi vill verkligen rekommendera Mattz.
/Johanna och Ola
 
 
Tusen tack Mattz för fantastiska bröllopsbilder på vårat bröllop! Det känns så skönt att ha bilder som kommer hänga med hela livet som man kan titta på och tycka är så fina. Vi är supenöjda med bilderna. Proffsigt och snabbt levererat! Ser gärna att du fotogaferar igen vid andra typer av fester vi kommer ha i framtiden och ger dig våra varmaste rekommendationer!
Med vänliga hälsningar Jennie & Rikard
 
 
Vi kan varmt rekommendera Mattz. Priset är mycket fördelaktigt och en annan unik sak är att vi ”äger” bilderna och får alla bilder på ett USB. ( för vår del nästan 300 bilder). Mattz är mycket lyhörd och har många bra ideér. Vi är också nöjda med hur smidigt fotograferingen gick och hur snabbt vi fick bilderna. Om ni väljer Mattz så kommer ni helt klart bli mycket nöjda.
Linda & Andreas
 
 
Vi är glada att vi hittade Mattz på nätet. En duktig och engagerad fotograf som förgyllde vårat bröllop och som gav oss mycket valuta för pengarna. En vecka efter bröllopet fick en skiva med nästan 300 bilder som visade hela vigseln från början till slut, samt porträttbilder. Ett bra koncept där man får alla bilder på en skiva, roligt att sedan kunna gå igenom alla bilder i lugn och ro.
Vi kan varmt rekommendera Mattz som fotograf.
Med vänlig hälsning  Ann-Christin och Urban
 
 
Vi valde ”Fotograf Mattz” som fotograf under vårat bröllop, efter att ha sett hans portfolio på hemsidan,och hans mjuka och trevliga bemötande. Hans engagemang och fantasi för bra och många bilder, gjorde oss definitivt nöjda! Sinne och smak för riktigt fint redigerade bilder i både svartvitt och färg , förvandlade Mattz minnena till något lite extra att minnas.
Tack Mattz för ett mycket gott bemötande och engagemang!  
Mvh Julia & Patrik
 
 
Vi tackar så mycket för alla bilder och tycker att du har varit tillmötesgående och snabb med att skicka materialet. Istället för en bild tagen av någon förbipasserande som vi hade tänkt från början så har vi nu några riktigt bra bilder att visa våra nära och kära, till ett bra pris dessutom! Hoppas du får en härlig vår med många bröllop att fotografera!
Hälsningar  Ulrika & Magnus
 
 
Vi är så oerhört tacksamma att vi hittade Mattz på nätet. Han är mycket lyhörd och kompetent. Vi har en uppsjö av bilder att frossa i och alla vi känner undrar vem som tagit alla fina bilder vi har. Stort tack Mattz för att du förgyllde vår dag! Vi rekommenderar dig till alla!  
Allt gott, Pernilla & Stefan
 
 
 
Vi är jätteglada att vi valde Mattz som fotograf på våran bröllopsdag. Det blev jättemånga och fina bilder och det bästa var att vi fick alla bilder på USB.
Tack för alla fina bilder  // Decirée & Staffan