Den 22 Augusti fick jag äran av Bokningsbolaget att fotografera ett event med 1200 personer på Gården på Norra Latin .. min första tanke  ”var” gud 1200 personer det är ju sjukt mycket människor att få med på bild i olika situationer som jag brukar göra !! det hela drog igång vid 17 tiden på torsdags eftermiddagen mer mat dricka och mingel med ca 700 sittande och rensen fick mingla på gården.. Och vid tre tillfällen uppträdde gruppen ”StageForYou” Grymt bra !!! och vid 21 tiden gick vi ner till ”Le Bon Palais” där Alcazar uppträde och det var helt galet tryck alla sjöng och klappa händerna.. dom fortsatte till kl 01 jag gick vid 22 :-) och jag fick ihop en 600 bilder och här kommer lite bilder från denna underbara fest. Eventfotograf Mattz Birath

Eventfotograf & Bröllopsfotograf Mattz Birath Nacka / Stockholm / Kalmar