Om Mattz Birath

VEM ÄR DÅ MATTZ BIRATH?

 
mattz-111
 

Namn: Mattz Birath
Född: i Kalmar 1971
Uppvuxen: Löttorp (Norra Öland)
Började fotografera: 1985
Startade eget: Fotograf 2005   &   Hyr en timme 2015
Specialité: Bröllop, Porträtt , familjebilder &  barn.
Fotar även: företag,  fest och event.
Favoritdryck: Cola Zero
Kör : Företaget Citroën Berlingo
Familj: Fru och två barn

 
 
 
 
 

Min historia
Jag började fotografera på skoj 1985 då jag fick överta min pappas systemkamera och några olika objektiv. Under 1990-talet dök jag rätt mycket och passade på att undervattenfotografera. När min son föddes år 2000 blev det givetvis många bilder. År 2003 gifte jag mig med min fru och vi bokade den lokala fotografen i Nacka. När vi fick bilderna insåg jag att jag kunde göra det mycket bättre själv. Bilderna var fina men vi såg stela och tråkiga ut. Jag gick några kurser inom porträttfoto, ljussättning, postering och blixtljus. Jag går på bröllopsworkshops. I september 2005 fick jag mitt moms- & f-skattebevis. Jag fotograferar på frilans/hobbybasis parallellt vid sidan av mitt yrke som elelektriker och i dag är jag driver jag som egen företagare som elektriker som jag jobbar med på heltid. Och har haft många välkända uppdragsgivare. och jag fotograferar utomhus och på ert kontor.

BILDSTIL.
Min bildstil är det rätt enkla, lite rakt upp och ner. Jag fångar ögonblicket du vill minnas. Jag levererar ljusa, snygga och skarpa bilder.

MINA UPPDRAG I DAG.
Då jag har sedan augusti 2015 ett el-företag så har detta företag blivit mer som en hobby under 2018 tog jag en paus från detta och satsat på hyr en timme mina kokade uppdrag under 2019 kommer vara porträtt och bröllopsfotografering och fest och event , då jag inte har kvar press och yrkesbevisen längre så blir det inget mer tv prudiktioner mm

MINA UPPDRAG UNDER ÅREN HAR VARIT.
Jag har legat på ca 70% bröllop och 30% porträtt för företag och privatpersoner. Exempel: Familjebilder, barn, graviditet, studentporträtt, parbilder och husdjur. Jag har stor vana som mingelfotograf på fester för företag och privat sällskap. Under de senaste åren har jag också fotograferat för SVT med Världens barn och Victoriadagen. För andra uppdragsgivare har jag fotograferat Melodifestivalen 2013, 2014 och 2015 & 2017, IDOL och Talang. Jag har täta samarbeten med Bokningsbolaget, Börjessons event,Partygruppen, Friends arena, Aller Media och andra tidningar.
Jag har fotograferat över 100 fester och event och snart 350 bröllop. Samt en hel del porträtt.

VÄLKOMMEN TILL MIN VÄRLD AV BILDER!

  
Det Bästa med att använda mig som fotograf är att man får använda bilderna hur mycket man vill, hur länge man vill !!!
Till ett förmånligt pris så klart 
GODKÄND FÖR F-SKATT & MOMS.
 
 
 

 

VÄLKOMMEN TILL HYR EN TIMME !
Som är min huvudsysla,

 

Hyr en timme. 
Hyr en timme är ett litet auktoriserat elföretag & stolt vinnare av årets elföretagare 2018 & 2019, jag håller till i Nacka utanför Stockholm,
och min inriktning är just bara små och mindre el jobb, välj på 1 eller 2 timmar.

Här tänker vi lite annorlunda mot mina andra kolegor i branschen, här vi boka in 1 timme till max 2 timmar ( den tid som vi tror ( ni & jag ) som vi tror kommer att gå åt ).
pga, av min utbrändhet så har jag bara fasta timmar.

Jag jobbar inte med löpande jobb, offerter & jour eller sista minuten liknade jobb pga av min utbrändhet.

Minsta debiteringen är en timme + servicebil (1150kr ) inga andra avgifter tillkommer, ev elmaterial kan tillkomma.

Under mina nu över 31år har jag jobbat som ledande montör, projektledare & arbetsledare, och nu som egenföretagare.

Pga. min utbrändhet så gör jag BARA inplanerade jobb

Hyr en timme gör mer en 550-600 små/enklare eljobb varje år. Och är mån att alltid ha nöjda kunder vill ni läsa vad mina kunder säger om mig klicka på omdömen

 

 

 

 

Hantverkargalan är branschens mest prestigefyllda pris.
Och jag blev års elföretag 2018 & 2019.
För mer info om galan, WWW.ARETSHANTVERKARE.SE

 

 

 

 

REFERNSER &  OMDÖMEN över 400st på eniro, Goggle & facebook 

På Facebook har jag i dag över 230st
På Eniro har jag i dag över 130st

Jag har i dag över 31år i elbranschen har elbehörighet för det jag gör, och är ett registrerat elinstallatör hos Elsäkerhetsverket, vilket alla måste vara om man jobbar med elinstallationer, dessutom har jag mycket god kreditvärdighet via UC GULD SEDAN 2017, Hyr en timme har tilldelas priset årets El-företag 2018 & 2019. Har ID06 2,0. Och Jag har sjukt mycket omdömen på Google, Eniro och Facebook KOLLA SIDAN och läs gärna vad andra av mina underbara kunder säger om mig på hyr en timme.

 

 

 

 

 

så är ni välkomna förbi rådgivnings torget under mässan mer info kommer på mässans hemsida.