Tack för att du anlitat mig som fotograf!


Du är välkommen att höra av dig om du om behöver mer hjälp i framtiden.

Jag skulle bli otroligt glad om du vill skriva några rader och berätta hur det var att ha mig som fotograf. 
Det hjälper mitt företag framåt i utvecklande och nya kunder kan få veta vad de kan förvänta sig när de köper en foto session med mig.
De ord du skriver här kommer jag att använda på min webbsida och referera till dig med namn.

Lämna ett omdöme om din fotografering

REFERENSER FRÅN TIDIGARE FOTOGRAFERINGAR

Johanna och Anton

Vi är mycket nöjda med fotona på oss och våran bebis i Nyckelviken! Vi kände oss trygga och avslappnade, plus i kanten att vi fick se bilderna som togs under tiden och att du tog dig tid att förklara hur ljuset landade på olika sätt. En väldigt trevlig upplevelse och mycket fina bilder!

Annelie & Henry Nacka

Vi är så glada att du fotade oss på vår stora dag!
Du fick oss att vara avslappnade vilket jag trodde att jag skulle ha väldigt svårt för.
Tacksam för att vi sågs innan i Nyckelviken,.
Vi är väldigt nöjda med bilderna!
Många fina bilder , vi har svårt att välja bild  till tackkorten.

Kommer såklart att rekommendera dig vidare till andra😊
Ha det gott
Kram Annelie &Henry

Marithe & Rolle i Nacka

Tack för jättefina foton vid vår vigsel och poträttfoton på vår dotter Idag! Vi kände oss bekväma så det var nog det som gjorde oss så fina!

Aller media

Mattz fotograferade hela Melodifestival-turnén för oss 2017. Vi var mycket nöjda med bilderna vi fick. Allt fungerade snabbt och smidigt och Mattz är väldigt bra att jobba ihop med.
Johanna Svan, Aller media

Lina

Under min tid som chefredaktör på ett magasin behövde jag en riktigt bra bild av Magnus Carlsson från en presskonferens på Melodifestivalen. Självklart hade Mattz de bilder vi behövde. Tack!

Camilla Maklin

” Naturliga, fina bilder! Tack Mattz, vi hade jätteroligt och är supernöjda med resultatet! ”

Kristoffer Paro

” Vi var jättenöjda med med Mattz som fotograf på vårt bröllop. Han tog många väldigt vackra bilder av oss. Mattz är professionell, trevlig som person och lätt att jobba med. Min fru kan inte så mycket svenska, men vi fick det att funka på engelska och kroppsspråk. Det var en kul upplevelse, och vi blev väldigt nöjda med resultatet! Snabbt gick det att få hem bilderna efteråt också. ”

Decirée och Staffan

” Vi är jätteglada att vi valde Mattz som fotograf på våran bröllopsdag. Det blev jättemånga och fina bilder och det bästa var att vi fick alla bilder på USB. Tack för alla fina bilder!

Pernilla och Stefan

” Vi är så oerhört tacksamma att vi hittade Mattz på nätet. Han är mycket lyhörd och kompetent. Vi har en uppsjö av bilder att frossa i och alla vi känner undrar vem som tagit alla fina bilder vi har. Stort tack Mattz för att du förgyllde vår dag! Vi rekommenderar dig till alla!  ”

Ulrika och Magnus

” Vi tackar så mycket för alla bilder och tycker att du har varit tillmötesgående och snabb med att skicka materialet. Istället för en bild tagen av någon förbipasserande som vi hade tänkt från början så har vi nu några riktigt bra bilder att visa våra nära och kära, till ett bra pris dessutom! Hoppas du får en härlig vår med många bröllop att fotografera! ”

Julia och Patrik

” Vi valde ”Fotograf Mattz” som fotograf under vårat bröllop, efter att ha sett hans portfolio på hemsidan,och hans mjuka och trevliga bemötande. Hans engagemang och fantasi för bra och många bilder, gjorde oss definitivt nöjda! Sinne och smak för riktigt fint redigerade bilder i både svartvitt och färg , förvandlade Mattz minnena till något lite extra att minnas. Tack Mattz för ett mycket gott bemötande och engagemang!  ”

Ann-Christin och Urban

” Vi är glada att vi hittade Mattz på nätet. En duktig och engagerad fotograf som förgyllde vårat bröllop och som gav oss mycket valuta för pengarna. En vecka efter bröllopet fick en skiva med nästan 300 bilder som visade hela vigseln från början till slut, samt porträttbilder. Ett bra koncept där man får alla bilder på en skiva, roligt att sedan kunna gå igenom alla bilder i lugn och ro. Vi kan varmt rekommendera Mattz som fotograf.

Linda och Andreas

” Vi kan varmt rekommendera Mattz. Priset är mycket fördelaktigt och en annan unik sak är att vi ”äger” bilderna och får alla bilder på ett USB. ( för vår del nästan 300 bilder). Mattz är mycket lyhörd och har många bra ideér. Vi är också nöjda med hur smidigt fotograferingen gick och hur snabbt vi fick bilderna. Om ni väljer Mattz så kommer ni helt klart bli mycket nöjda. ”

Jennie och Rikard

” Tusen tack Mattz för fantastiska bröllopsbilder på vårat bröllop! Det känns så skönt att ha bilder som kommer hänga med hela livet som man kan titta på och tycka är så fina. Vi är supenöjda med bilderna. Proffsigt och snabbt levererat! Ser gärna att du fotogaferar igen vid andra typer av fester vi kommer ha i framtiden och ger dig våra varmaste rekommendationer! ”

Sodas Iskander

” En av de skickligaste och mest ödmjuka människorna jag har träffat!  ”

Johanna och Ola

” Tack Mattz för ett jättebra bemötande och bra uppvärmning inför vigseln, vi hade superroligt under fotograferingen. Vi är så nöjda och fick massor av fina bilder, snabb leverans var det också och ett suveränt pris. Vi vill verkligen rekommendera Mattz. ”

Kajsa och Johan Svärd Bogstsedt

” Jag och min man hittade Mattz Birath av en ren tillfällighet när vi var och provade kläder i en butik för herrkläder. Jag ringde honom och vi pratade en del. Innan vi bestämde oss så gick vi in på hemsidan för att se alla bilder. Efter det bestämde vi oss, så många fina bilder. Mattz gjorde vårt bröllop oförglömligt genom alla bilder han tog. Så mycket beröm vi (han) har fått på bilderna av alla våra bekanta kan vi bara rekommendera Mattz till alla som vill ha en bra fotograf. ”

Maria och Lars Dannerhäll

” Tack, Mattz, för de fina foton Du tog när vi gifte oss!
Du är så trevlig som person, en oerhört skicklig fotograf och Du lyckades verkligen fånga vår glöjde den dagen – dessutom med en fantastiskt färg i bilderna! ”

Angela och Martin

” Vi är så nöjda med våra bröllopsbilder! Verkligen kul att man fick samtliga bilder som togs. Prisvärt är bara förnamnet! Mattz hade gott om egna idéer och lyssnade gärna på våra. Han är engagerad vad gäller fotograferandet och är flexibel, avslappnad och trevlig. Vi rekommenderar Mattz till den som vill ha ett stort urval av proffsigt tagna bilder. Tack så mycket Mattz. ”

Logotyp Mattz Birath Fotograf

Frilans fotograf i Stockholm, som ger ditt företag och dig som privatperson minnen att bära med.

KONTAKTA MATTZ BIRATH
För att boka din fotografering, gå via mitt kontaktformulär så återkommer jag till dig

Följ mig på sociala medier för att få de senaste uppdateringarna om mina fotograferingar och nyheter.

Mattz Birath | Godkänd för F-skatt | Design by: R.Dahlarne  | ©  2005-2024 Mattz Birath. All rights reserved. | Policy och villkor